Problem att synca vissa filer till onedrive

Onedrive tillåter inte # samt % och en hel del annat som extremt långa filnamn m.m.

Är det många filer så är det lättast att lösa genom ett program som byter namn på filerna. Följande program kan köras direkt utan installation och smutsar därför inte ner datorn och det går att köra utan admin-rättigheter.

http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php

Välj förslagsvis den versionen utan installer.

När väl programmet är igång bocka i subfolders längst ner till vänster och ändra * till ex *#* eller *%* för att bara få se de filer som faktiskt heter fel. Välj att % ska ersättas av order procent, markera alla filer och tryck sedan på rename.