Kopiera mail från outlook till Office365

1. säkerhetskopiera outlook till PST: https://support.office.com/sv-se/article/Exportera-eller-s%C3%A4kerhetskopiera-e-post-kontakter-och-kalender-till-en-Outlook-fil-pst-14252b52-3075-4e9b-be4e-ff9ef1068f91?ui=sv-SE&rs=sv-SE&ad=SE

2. Lägg till konto med ovan användarnamn och lösenord. Om det inte fungerar automatiskt hittar du inställningarna här: https://support.office.com/en-us/article/POP-and-IMAP-settings-for-Outlook-Office-365-for-business-7fc677eb-2491-4cbc-8153-8e7113525f6c

3. Här har du guide för att importera pst-filen till outlook efter att du lagt till ovan konto där: https://support.office.com/sv-se/article/Importera-e-post-kontakter-och-kalender-fr%C3%A5n-en-Outlook-pst-fil-431a8e9a-f99f-4d5f-ae48-ded54b3440ac

4. Logga in på portal.office.com och se om du lyckats kopiera dit alla dina mail. Fokusera på mappar, de är vanligast att misslyckas med. Men givetvis ska kalenderbokningar och kontakter också vara där.