Ändra rättigheter för användares lösenord i office365

Vill du att användares lösenord inte ska sluta gälla efter ex. 90 dagar kan du inaktivera via admin-center i office365 under inställningar > säkerhet och sekretess

Vill du att användare själva ska kunna återställa sina lösenord så kan du göra det i azure portalen under Azure Active Directory > Återställ lösenord.

Användare klickar sedan på följande länk för att ange ex. sitt mobilnummer eller alternativ e-postadress: http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=524980