Lösenorsprinciper för Office365 Azure AD (AAD)

Ändra giltighetstid för lösenord. Dvs. Efter hur lång tid användaren tvingas byta lösenord.

Det är enkelt och görs i admin-portalen under Start -> Säkerhet och sekretess

Vill du tillåta användare att återställa sina lösenord om de glömt dem så är det lite krångligare. Det görs nämligen i Azure så det första du behöver göra är att skapa ett konto där. När det väl är gjort så loggar du in och väljer "Active directory" i vänstra menyn. Tryck på pilen till höger om den domän du vill ändra för och sedan på fliken "configure". Där kan du enkelt tillåta användare att återställa sina egna lösenord via sms, telefon, alternativ mailadress eller säkerhetsfrågor.