Ändra användares alternativa mailadress och telefonnummer i office365

Om en användare vill återställa sitt eget lösenord och administratören har gett behörigheter för detta så kan du få problem med att användarens telefonnummer eller alternativa mailadress ej längre är aktiva. Och användaren själv kan då inte ändra dessa om de ej längre kommer in på sitt konto.

Detta löser du som administratör i gamla azure-portalen https://manage.windowsazure.com/

Välj active directory (långt ner till vänster)

Tryck på pilen till höger om den domänen du vill ändra

Välj fliken users

Välj den användare du vill ändra uppgifterna för (pilen till höger om namnet)

Välj fliken "work info"

Under rubriken "authentication contact info" hittar du det du letar efter

AUTHENTICATION PHONE

ALTERNATE AUTHENTICATION PHONE

AUTHENTICATION EMAIL