Hur skickar man mail till flera mottagare utan att de ska se vilka man skickat till?

Öppna ett nytt mail i outlook.

I rutan TILL skriver du din egen mailadress, ex. info@foretaget.se

Under den rutan finns en knapp som heter KOPIA, tryck på den.

Längst ner på den rutan som poppat upp står det HEMLIG KOPIA.

I den rutan skriver du in alla mottagare med semikolon emellan ex.

vd@foretaget.se; ekonomichef@kunden.se; lager@leverantoren.se osv

Tryck sedan OK

Skriv ditt mail och skicka.

Mottagarna kommer nu se att mailet är skickat till info@foretaget.se

Vissa har inställt att sådanna mail ska markeras som SPAM och hamnar i skräpposten. En bättre lösning för nyhetsbrev är http://mailchimp.com som är gratis om ni inte ska skicka till så många.