Hur laddar jag ner Office 2013?

Office 365 innebär ju att ni alltid får senaste versionen av officepaketet. Ibland är det däremot vissa som önskar den gamla versionen.

Då behöver ni göra följande:

1. Skapa en ny mapp som heter ODT direkt i c:

Dvs.  C:\ODT

2. Ladda ner "office deployment tool" från nedan länk

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=36778

a. Dubbelklicka på "officedeploymenttool.exe" och packa upp filen till C:\ODT

b. Spara över bifogad fil (längst ner i denna artikel) "configuration.xml" till C:\ODT

c. Öppna CMD (kommandoprompten) som admin: startmenyn - kör - cmd

d. Skriv: cd \ tryck på enter

e. Skriv: cd odt tryck på enter

f. Skriv: setup /download configuration.xml

g. Vänta tills filen laddats ner (ca 10 minuter med 100 mbit internet)

h. Skriv: setup /configure configuration.xml

Om du nu tittar på startmenyn så ligger officepaketet installerat och klart, bara att starta ett av programmen och ange ditt användarnamn och lösenord till office365.

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.