Hur kopplar jag in mitt trådlösa nätverk?

Wifi sändarna ger er ett eller flera WiFinät där ni behöver det, flera i samma lokal för att  täcka stora områden, och på andra orter om Ni behöver.

Sändaren övervakas av Telekompaniet och kan förändras efter era önskemål vid kontakt till oss. Systemet är i leveransutförande försett med 2 nätverk, varav ett kan delas ut till gäster.

Företagsnätverk, SSID:   XXXX

Lösenord:  XXXX

Gästnätverk:  XXX_guest

Lösenord:  XXXX

Inkoppling sker via 2 patchkablar samt en strömsladd. Se bifogad bild längre ner.

1. En mellan brandvägg/switch/router -> LAN.

2. Den andra mellan POE -> WiFi-sändaren.

3. Anslut 220v uttaget.

WiFisändaren bör placeras så centralt i lokalen det är möjligt för att nå bästa räckvidd.

Önskas större område radiotäckas, kontakta oss för fler WiFisändare. Längre patchkablar kan beställas av oss. Självklart kommer vi gärna ut och gör snygga kabeldragningar för att installera sändarna direkt i taket eller på väggarna med gömda kablar om det är möjligt.

För vidare information kontakta support@telekompaniet.se eller 08-587 770 00.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer