Installera GoConnect från Mondago

Ladda ner Go Connect på http://goconnectcrm.com/goconnect.php?tab=9&lang=sv

När det är installerat och startat, högerklicka på den grå rutan ner till höger bredvid klockan. När ni gjort allt rätt så blir den grön (bifogad bild)

Ange server: go.telekompaniet.se:XXXXX

Ange er anknytning ex. 201

Ange lösenord: XXXX

Klicka på spara

För att snabbt kunna ringa nummer på skärmen högerklicka på den gröna pluppen bredvid klockan och välj inställningar och sedan fliken ”gränssnitt” och välj ex. F8 som snabbknapp för uppringning. Ni markerar då numret som ska ringas och trycker sedan på F8. (bifogad bild)

För att lägga till integration mot Eniro och/eller google places tryck på lägg till nytt (bifogad bild)

högerklicka på den grå rutan ner till höger bredvid klockan. När ni gjort allt rätt så blir den grön som på nedan bild

Välj Nationella kataloger

Välj Leverantör Eniro

Vill ni även ha google places välj ”lägg till nytt” och välj ”google places”

Klicka på Spara

Högerklicka på mondago (den gröna/gråa pluppen ner till höger och välj avsluta go connect) starta sedan appen igen.