Dela dokument i sharepoint och komma åt dem offline

Öppna er sharepointsida. Vår ligger på https://telekompaniet.sharepoint.com/ så då kanske ni kan gissa er till er egen.

Annars loggar ni in på office.com och tryck på menyn (fyrkanterna upp till vänster) och välj webbplatser. Klicka sedan på Teamsite och sedan på Gemensamma dokument på vänstersidan. Tryck nu på Sync. Nu ska Onedrive for business startas och skapa en mapp i utforskaren som heter Sharepoint.

Era gemensamma filer finns nu även på datorn. Är du offline och gör förändringar så laddas de upp automatiskt när du kopplar upp dig mot internet igen.

Jobbar ni flera personer samtidigt i samma fil så rekommenderar vi att ni jobbar i webbläsaren istället för lokalt på datorn.