Jag kan varken ringa eller sms:a i utlandet

Våra mobilabonnemang går i Telias mobila nät. Det innebär att våra mobilabonnemang fungerar med alla operatörer i utlandet som Telia samarbetar med. I regel så är det landets största operatörer.

Ibland kan mobilen automatiskt välja en operatör som vi inte har samarbete med. Det enklaste är då att välja operatör manuellt istället för automatiskt och prova en annan.

Vill du vara förberedd innan du lämnar Sveriges gränser så titta på bifogad lista med samarbetsoperatörer för det land du ska till.