Hur öppnar jag en delad postlåda i Outlook web app?

Det finns två sätt att öppna en delad postlåda med Outlook Web App. Du kanske vill prova båda sätten och se vad som fungerar bäst för dig.

Lägg till den delade postlådan så att den visas under din primära postlåda i Outlook Web App

Den här metoden rekommenderas om du vill övervaka e-posten från din primära postlåda och den delade postlådan samtidigt. När du har utfört den här åtgärden visas dessutom den delade postlådan och dess mappar i den vänstra navigeringsrutan varje gång du öppnar Outlook Web App.

1. Logga in på ditt konto i Outlook Web App.

2. Högerklicka på din primära postlåda i den vänstra navigeringsrutan och välj sedan lägg till delad mapp.

3. I dialogrutan lägg till delad mapp skriver du namnet på eller e-postadressen till den delade postlådan och klickar sedan på lägg till.

Den delade postlådan visas i mapplistan i Outlook Web App. Du kan expandera eller dölja mappar i den delade postlådan på samma sätt som med din primära postlåda. Du kan också ta bort den delade postlådan från mapplistan. Om du vill ta bort den delade postlådan högerklickar du på den och klickar sedan på ta bort.

Öppna den delade postlådan i ett separat webbläsarfönster

Vi rekommenderar att du använder den här metoden om du vill visa och hantera e-post för den delade postlådan i ett eget webbläsarfönster.

1. Logga in på ditt konto i Outlook Web App.

2. Klicka på ditt namn i navigeringsfältet i Outlook Web App. En lista visas.

3. Klicka på Öppna en annan postlåda.

4. Skriv in e-postadressen till den andra postlådan du vill öppna. Nu öppnas en ny Outlook Web App-session i ett separat fönster där du får tillgång till den andra postlådan.

TIPS: Om du skriver fel e-postadress för postlådan visas ett fönster med ett meddelande om att webbplatsen inte kan hittas. Försök med att skriva in e-postadressen igen.