Signatur i Office365 webversion (OWA)

För att automatiskt infoga en signatur med varje meddelande gå till:

https://outlook.office.com/owa/?path=/options/mailsignatures

För att lägga till en bild (ex logotyp) aktivera först HTML:

https://outlook.office.com/owa/?path=/options/messageformat

Högerklicka på bilder på webben och välj kopiera eller i redigera-menyn lokalt på datorn.

Klistra sedan in bilden direkt i textsignaturen (översta länken) genom högerklick eller redigera-menyn.

En funktion som troligen kommer bli mer givande med tiden nu när Microsoft köpt LinkedIn är pluginet, finns både för lokalt outlook och på webben. Aktivera LinkedIn i OWA här:

https://outlook.office.com/owa/?path=/options/socialnetworks

Fler plugin hittar ni här:

https://store.office.com/search.aspx?

(ex. Zendesk, Salesforce och Evernote)