VOIP

Voice over IP är funktion som vi tillhandahåller genom vår Telekompaniet -app som ni kan ladda ned.

När Ni ringer från appen, kan Ni välja att ringa på (bl.a.) via VOIP, fördelen med det är att Er samtalspott i mobilen inte används för samtalet, vilket är ovärdeligt speciellt då Ni är utomlands, mer information finns i bloggen om ni söker på VOIP, eller kontaktar Telekompaniet Kundtjänst på 08-58777000 under kontorstid 08-17 eller maila (support@telekompaniet.se) så ger vi er mer information hur Ni kan utnyttja det bäst.