PIN/PUK och IMSI

IMSI nr är ditt faktiska SIMkort vi programmerar dina telefoni och surftjänster på.

Har du glömt din PIN/PUK kod eller osäker på vilket IMSInummer du ska ha till din telefon, så leta upp ditt välkomstbrev från oss där finns de tre uppgifterna.

Har du förlorat detta brev och därmed uppgifterna så ring Kundtjänst på 08-58777000 under kontorstid 08-17 eller maila (support@telekompaniet.se) så får du uppgifterna av oss.