SEMESTERSTATUS I MOBILAPPEN

För att meddela världen med Telekompaniet-appen att du är på semester så tankar du ner den från Google Play eller Appstore och loggar in med dina personliga uppgifter.

Har du inte dom så skriv in ditt telefonnummer som användare och klicka på glömt lösenord så skickas ett nytt i e-posten.

Högst upp står det att du är "tillgänglig", klicka på den texten och några förslag till frånvaro dyker upp. Klicka på ikonen längst ut till höger vid "Semester" och ange när du åter är i tjänst.

Man ska ha olika vidarekoppligar för privata och affärsamtal. Affärsamtalen kan behandlas på så många olika sätt. Till röstbrevlåda, kollega eller telefonist m.m. Vill du ha det på nåt annat sätt än som är förinställt kan du logga in på home.telekompaniet.se från datorn, logga in med samma uppgifter som ovan, klicka på "Semester"-profilen och ändra de inställningar som behövs för inkommande och utgående samtal.